Tudj meg többet a hormonmentes fogamzásgátlásról!

Ha nemrég született kisbabád

Ha nemrég született kisbabád, akkor csak óvatosan a hormontartalmú fogamzásgátlókkal!

Főleg akkor, ha szoptatsz is. A hormontartalmú fogamzásgátló módszerek ugyanis befolyásolhatják az anyatej mennyiségét és minőségét is. Ideje megfontolni a hormonmentes készítmények kipróbálását!

TOVÁBB...

A fogamzásgátlás és a férfiak

Blog: A fogamzasgatlas és a férfiakA fogamzásgátlás szó hallatán sok mindenkinek még ma is az jut eszébe, hogy ez a nők dolga, az ő felelősségük gondoskodni erről.TOVÁBB...

A HORMOFF program célja, hogy felhívjuk a figyelmet a hormonmentes fogamzásgátlási módszerekre és megmutassuk, hogyan kell ezeket alkalmazni és milyen előnyökkel járhatnak.

Tudj meg többet a hormonmentes fogamzásgátlásról!
Tégy az egészségedért!

Válts HORMOFF-ra a Pharmatex-szel!

Szakértői cikkek a témában

Tévhitek, félelmek és kifogások a hormonmentes fogamzásgátlókkal kapcsolatban

Sokan ha hormonmentes fogamzásgátlókról hallanak, rögtön macerára és kényelmetlenségre gondolnak, és gyakran azt hiszik, hogy ezek nem megbízható módszerek/eszközök, és nem gondolkoznak az esetleges használatukon. Ugyanakkor ha közelebbről megvizsgáljuk őket, kiderülhet, hogy éppen ezek között van számotokra megfelelő eszköz. 

Milyen hormonmentes fogamzásgátló eszközök vannak a XXI. században?

Milyen hormonmentes fogamzásgátló eszközök vannak a XXI. században?

A hormonmentes fogamzásgátlás során sokan még ma is csak az óvszerre gondolnak, amely nem kívánatos eszközként szerepel a legtöbb pár gondolataiban.

Tudjatok meg többet a hormonmentes fogamzásgátlásról!

Tudjatok meg többet a hormonmentes fogamzásgátlásról!

Sokan vannak, akik hormontartalmú készítményeket választanak a fogamzásgátláshoz úgy, hogy nem olvassák el a betegtájékoztatót.

Mi a Pharmatex?

A Pharmatex egy olyan lokális fogamzásgátló gyógyszercsalád, amely az ondósejteket a hüvelyben pusztítja el.
A Pharmatex termékcsalád fogamzásgátló hatása klinikailag igazolt. A fogamzásgátló módszerek hatékonyságát a Pearl-indexszel jellemezzük, mely a 100 asszonyévre jutó terhességek számát adja meg (vagyis 100, az adott módszert egy évig alkalmazó nőnél előforduló terhességek száma).
A PHARMATEX Pearl index átlagértéke 0,74.

TOVÁBB...

Nyári kalandok – felelősen

kavics szív

A fogamzásgátlás ma már sokféleképpen megoldható, így a „nyári kalandokhoz" is megtalálható az alkalmas védekezési módszer. Az óvszer vagy a hüvelybe juttatott spermicidet tartalmazó helyi hatású fogamzásgátló készítmények alkalomszerű használat esetén is hatásos védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben. Emellett az óvszer a nemi úton terjedő betegségektől is véd, aminek az egyéjszakás kalandok esetén nagy jelentősége van.

TOVÁBB...

Pharmatex® vény nélkül kapható, benzalkónium-klorid hatóanyagot tartalmazó, hormonmentes, helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalád.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére