Szív

Párkapcsolati tanácsok

Jótékony távolság


Havonta egyszer nem árthat, ha teljesen betáblázod magad egy hétvégére (természetesen ne akkor, mikor közös programot beszéltetek le). Ilyenkor jöhet a masszázs, pedikűr, manikűr és egy film a csajokkal. Hidd el, a párod nagyon hálás lesz az ölébe hullott szabad órákért, és egy-két nap elteltével már nagyon fogsz hiányozni neki!

Szájról szájra

A csók nem csupán a szeretetet és összetartozást fejezi ki, hanem vigasztal, felvidít, alkalom adtán pedig megnyugtat. Továbbá segít még jobban megismerni a másikat. Tavasszal és nyáron ráadásul 5x több csók csattan el, mint a többi évszakban. Te se takarékoskodj vele, ha elkezdenek csicseregni a madarak, de azért hagyd néha levegőhöz jutni a párod!

A figyelmes partner

Ha tartós kapcsolatra vágysz, néha lepd meg egy ízléséhez közeli programmal. Például ajánld fel, hogy elkíséred a meccsre, vagy hogy beülsz vele megnézni egy akciófilmet. Hidd el, hogy hálásabb lesz, mint valaha, és cserébe olyan dolgokra is rá tudod venni, amire korábban soha…

Semmi dráma

Ne terheld csajos kirohanásokkal a pasidat! Az hagyján, hogy nem fog tudni hozzászólni a kolleganőd új ruhájának förtelmes stílusához, de ezután semmi egyébről sem lesz kedve beszélgetni.

Hétköznapi apróságok

Hosszú távon nagyon rutinossá tudnak válni a hétköznapok. Néha egyszerűen csak markolj a pasid fenekébe, vagy simogasd meg a bicepszét, mikor elmegy melletted. A döbbeneténél csak a hálája lesz nagyobb.

Nyári lazítás

Nem csak a barátod vakációs terveit kell megvalósítanotok, hanem te is előállhatsz egy utazás ötletével! Ha tudod, hogy egyébként nincs más elfoglaltsága a hétvégére, foglalj titokban szállást és pakolj be... ha szép az idő, nincs is jobb, mint egy spontán vízparti kiruccanás. Ne aggódj, az új környezet garantáltan meghozza az eredményt!

Pharmatex® vény nélkül kapható, benzalkónium-klorid hatóanyagot tartalmazó, hormonmentes, helyi hatású fogamzásgátló gyógyszercsalád.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére